Gå til kurset: Din egen aksjesparekonto

Aksjesparekontoen kom 1. september 2017 og ble da omtalt som et av tidenes spareprodukter. Marit, Stian, Emil og Fido gir deg en grunnleggende innføring i hvorfor du bør etablere en Aksjesparekonto og hvorfor overgangsregelen er så viktig. Merk at overgangsregelen er over, og Aksjesparekonto har fått flere nye fordeler.

Dette var modul 6 av 8 i denne serien. Neste modul finner du her:

  1. Aksjekunnskap på noen minutter – langsiktig aksjesparing
  2. Aksjer – hvem er de ulike aktørene?
  3. Ditt første aksjefond
  4. Din første aksje
  5. Den viktige pensjonen
  6. Din egen aksjesparekonto
  7. Aksjer til de ansatte?
  8. Spar til barna
  9. Test din kunnskap – ta Aksjequizen

Om «Aksjemarkedet på noen minutter» – åpent, tilgjengelig og helt gratis

AksjeNorge har utviklet denne kunnskapspakken i samarbeid med Oslo Børs, VPS, LO, NHO og Equatex. Finansmarkedsfondet har støttet prosjektet økonomisk under det som heter et allmennopplysningsprosjekt. Et krav fra finansmarkedsfondet er at løsningen skal være åpen og tilgjengelig for alle. Både Finansmarkedsfondet, samarbeidspartnere og AksjeNorge har med andre ord et mål om at flest mulig skal få mer kunnskap om aksjemarkedet gjennom dette programmet. Det betyr også at det ikke koster deg noe å ta i bruk Aksjemarkedet på noen minutter, og du står helt fritt til å dele innholdet med den du vil.

Aksjer er for alle og vårt mål er enkelt: At alle skal få god informasjon om aksjemarkedet.

Ønsker du å dele Aksjemarkedet på noen minutter med andre og trenger hjelp eller har en god ide til hvordan? Kontakt post@aksjenorge.no.