Ny bidragsyter til AksjeNorge – Schibsted Media Group

AksjeNorge har gleden av å ønske Schibsted Media Group (Ticker: SCH) velkommen som bidragsyter av stiftelsen.

Med økt krav til privat pensjonssparing, lav rente og mer fokus på avkastning på egne investeringer er god kunnskapsformidling og informasjon om langsiktig aksjesparing og verdipapirmarkedet viktigere og viktigere i tiden fremover. Det betyr mye for AksjeNorge at Schibsted ønsker å støtte stiftelsen i dette arbeidet.

Schibsted Media Group er et internasjonalt mediekonsern med rundt 6800 ansatte og virksomheter i 31 land. Fra Mexico til Malaysia, fra Brasil til Norge – over hele verden bruker millioner av mennesker deres populære, digitale tjenester hver eneste dag. I Norge er VG, Aftenposten, BT, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen sterke mediehus som gir folk viktig informasjon om det som skjer i samfunnet. Deres digitale markedsplasser som Finn.no sørger for at både nye og brukte ting blir kjøpt og solgt. I tillegg har vi vekstselskap som Prisjakt og Lendo som gir brukerne populære, digitale tjenester og forenkler hverdagen til folk. Alt dette oppfyller misjonen «Empowering people in their daily life».

Det er et sterkt fundament for å skape langsiktige verdier for aksjonærene til Schibsted.