Ny profil og ny nettside

Det er en stor dag for AksjeNorge, som fra og med i dag har fått ny profil og ny nettside! Den nye løsningen gir oss de riktige verktøyene for å nå deg godt aksjestoff fremover –  i et tidsriktig og brukervennlig format.

AksjeNorge profilbildeHva har vi gjort?

Vi har bevart elementer fra det gamle uttrykket, men endret logoelementet til å understreke et av våre viktigste budskap: Selv om aksjemarkedet svinger opp og ned, vil verdiene øke over tid og være et naturlig sted for langsiktig sparing for befolkningen. Nettsidene i seg selv har som mål å gi relevant, tydelig og god informasjon til våre tre målområder; studenter og elever, aksjer til ansatte og god kunnskap om aksjer og aksjemarkedet til befolkningen generelt.

Veien videre

Noe arbeid gjenstår før sidene er komplett, og vi takker for din tålmodighet underveis. Tilbakemeldinger rundt andre temaer og saker du gjerne vil se på AksjeNorge.no mottas i mellomtiden med takk til post@AksjeNorge.no.

Husk!

Meld deg på vårt nyhetsbrev i lenken til høyre for å motta den nyeste informasjonen fra AksjeNorge først. Dette inkluderer markedsstatistikk og andre aktuelle saker. Ikke minst informasjon om våre årlige aksjekvelder som holdes hver høst. Den store aksjekvelden 2015 braker løs i Tromsø 7. september, før veien går videre til Trondheim, Bergen, Oslo og Stavanger. Programmene for den enkelte kveld sendes gjennom våre nyhetsbrev så snart de er klare.

Og helt til slutt, en stor takk fra AksjeNorge til Ferskvann og Vangen & Plotz på Hamar som har laget den nye profilen og de nye nettsidene.