Program Den Store aksjekvelden 2015 i Tromsø

Mandag 7. september arrangerer Oslo Børs VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2015 i Tromsø. Programmet for kvelden er klart, og vi ser nå frem til å besøke Tromsø sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet for den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksjeråd.

Børsene i Europa, USA og Asia faller kraftig i disse dager, og i skrivende stund er Oslo Børs ned over 4%. I Tromsø om knappe to uker får du mulighet til å høre Joachim Bernhardsen fra Nordea oppsummere verdensbildet og framtidsutsiktene for aksjemarkedet høsten 2015. Med økonomisk vekst i Kina under oppsyn, vil Dagfinn Hopsdal fra Landkreditt forvaltning følge opp med å gå i dybden på Kina og de ulike børsene i landet.

Det blir også et dypdykk i både sjømatsektoren og shipping, gode sparetips for private investorer, og ikke minst aksjeproffene som gir deg råd om hvilke aksjer og egenkapitalbevis du bør følge med på fremover. Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, Landkreditt Forvaltning og ikke minst SpareBank 1 Nord-Norge vil være tilstede under kvelden.

Den store aksjekvelden i Tromsø er den første av fem aksjekvelder som holdes i de største byene i Norge utover høsten. Programmet finner du her.

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. Vi ønsker alle, både med og uten forkunnskaper om aksjemarkedet, velkommen!