Program Den store aksjekvelden 2015 i Trondheim

Mandag 21. september arrangerer Oslo Børs VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2015 i Trondheim. Programmet for kvelden er klart, og vi ser nå frem til å besøke Trondheim sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet for den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksjeråd.

Vi er inne i en tid hvor markedene beveger seg kraftig. I Trondheim får du muligheten til å høre Kjetil Melkevik fra Holberg Fondene presentere den globalt utviklingen med presentasjonen «Makrobildet høsten 2015». Siden den økonomiske veksten i Kina er i fokus i disse tider har vi også vært heldige og fått med oss Dagfinn Hopsdal fra Landkreditt forvaltning som blant annet var med å etablere fondet Landkreditt Kina så tidlig som i 2005. Han vil gå i dybden på utviklingen innad i Kina, samt se på utviklingen på de ulike børsene som finnes i landet.

I Trondheim får vi dessuten gleden av selskapspresentasjoner fra to børsnoterte selskaper. Konsernsjef Arne Giske fra Veidekke ASA (VEI) kommer for å presentere sitt selskap. I tillegg treffer vi Bård Stenberg fra Petroleum Geo-Services ASA (PGS).

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor, og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn for tiden fremover og råd om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer.

Den store aksjekvelden 2015 i Trondheim er den andre av fem aksjekvelder som holdes i de største byene i Norge utover høsten. Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, Landkreditt Forvaltning, Oslo Børs, VPS, PGS og Veidekke vil være tilstede under kvelden og ha stand i tilknytning til seminaret.

Programmet finner du her.

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. Vel møtt!