Program Den store aksjekvelden 2015 i Bergen

Mandag 26. oktober arrangerer Oslo Børs VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2015 i Bergen. Programmet er klart, og vi ser frem til å besøke Bergen sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet for den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksjeråd.

Harald Magnus Andreassen, Swedbank
Harald Magnus Andreassen, Swedbank

I Bergen har vi gleden av å ha med oss en av Norges ledende samfunnsøkonomer, Harald Magnus Andreassen fra Swedbank, som vil presentere makrobildet for høsten 2015. Siden den økonomiske veksten i Kina fortsetter å være i fokus vil også Dagfinn Hopsdal fra Landkreditt forvaltning gå i dybden på utviklingen innad i Kina, samt se på utviklingen på de ulike børsene som finnes i landet.

Schibsted ASA kommer dessuten for å holde kveldens selskapspresentasjon. Schibsted er Norges største mediekonsern og for mange assosiert med blant annet VG og FINN.no. I Bergen får vi høre mer om hvor de ser vekst fremover og deres lansering av en egen B-aksje tidligere i år.

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor, et dypdykk i sjømatsektoren, og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn og råd om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer.

Programmet for Den store aksjekvelden 2015 i Bergen finner du her.

Den store aksjekvelden 2015 i Bergen er den tredje av fem aksjekvelder som holdes i de største byene i Norge utover høsten. Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, Landkreditt Forvaltning, Oslo Børs, VPS og Schibsted vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

 

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. Vel møtt!