Program Den store aksjekvelden i Oslo

Mandag 9. november arrangerer Oslo Børs VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2015 i Oslo. Programmet er klart, og vi ser frem til en veldig bra aksjekveld i Oslo sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet for den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksjeråd.

Øystein Dørum, DNB (Foto: DNB Markets)
Øystein Dørum, DNB (Foto: DNB Markets)

I Oslo har vi gleden av å ha med oss sjefsøkonom Øystein Dørum fra DNB Markets, som vil presentere makrobildet for høsten 2015. Siden den økonomiske veksten i Kina fortsetter å være i fokus vil også Dagfinn Hopsdal fra Landkreditt forvaltning gå i dybden på utviklingen innad i Kina, samt se på utviklingen på de ulike børsene som finnes i landet.

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor, et dypdykk i sjømatsektoren, og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn og råd om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Schibsted ASA og Veidekke ASA kommer dessuten for å holde kveldens selskapspresentasjoner.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden 2015 i Oslo

Den store aksjekvelden 2015 i Oslo er den fjerde av fem aksjekvelder som holdes i de største byene i Norge i høst. Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, Landkreditt Forvaltning, Oslo Børs, VPS, Schibsted og Veidekke vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. Vel møtt!

(Oslo foto: visitworldplaces. com)