Program Den store aksjekvelden Stavanger

Mandag 16. november arrangerer Oslo Børs VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2015 i Stavanger. Dette er den femte og siste aksjekvelden i høst, og vi ser frem til selve finalekvelden sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet for den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksjeråd. Programmet for kvelden er nå klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden 2015 i Stavanger.

Thina M. Saltvedt, Nordea Markets (Foto: NTB Scanpix)
Thina M. Saltvedt, Nordea Markets (Foto: NTB Scanpix)

I Stavanger har vi gleden av å ha med oss makroøkonom og senior oljeanalytiker Thina M. Saltvedt fra Nordea Markets, som vil presentere makrobildet for høsten 2015. Siden den økonomiske veksten i Kina fortsetter å være i fokus i dagens marked vil også Dagfinn Hopsdal fra Landkreditt forvaltning gå i dybden på utviklingen innad i Kina.

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor, et dypdykk i sjømatsektoren, og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn og råd om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Link Mobility Group ASA kommer dessuten for å holde kveldens selskapspresentasjon.

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, Landkreditt Forvaltning, Oslo Børs, VPS og Link Mobility Group ASA vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no. Vel møtt!