Oppgavefristen nærmer seg

Makrokonkurransen 2016 nærmer seg slutten. Fristen for å levere inn oppgaven er først onsdag 10. februar.

Om Konkurransen

Makrokonkurransen engasjerer hvert år elever og lærere over hele landet, med oppgaver som gir elevene mulighet til å teste sine fagkunnskaper på områder som er dagsaktuelle og hvor elevene kan kombinere fagkunnskap med innsikt i aktuelle politiske og samfunnsøkonomiske forhold. I år kan elevene velge mellom å skrive om arbeidsledighet eller valuta og kronefall. Last ned oppgaven her

Det er en utrolig god konkurranse, og samtidig den eneste vi har i samfunnsøkonomi på Videregående Skole. Jeg oppfodrer alle med interesse for samfunnsøkonomi å delta i Makrokonkurransen 2016!
Thea A. Sørensen, vinner Makrokonkurransen 2015

Årets Jury

Melkevik Kjetil
Kjetil Melkevik, Holberg Fondene og jurymedlem Makrokonkurransen 2016

I tillegg til AksjeNorge, er professor Karen Helene Ulltveit-Moe fra univarsitetet i oslo med i jurien i år. Årets nykommer i juryen er Kjetil Melkevik fra Holberg Fondene. Kjetil Melkevik har lang erfaring fra finansmarkedene og følger den økonomiske utviklingen både lokalt og internasjonal tett på. Han bidrar blant annet med DNs gjestegraf og til de velkjente Holberggrafene – som presenterer det makroøkonomiske bildet med «glimt i øyet».
Årets Makroelev 2016 premieres .

Les mer om Makrokonkurransen 2016 og hvordan delta her.