Ny bidragsyter – Equatex

AksjeNorge har gleden av å ønske Equatex (tidligere Accurate Equity) velkommen som ny bidragsyter av stiftelsen.

Equatex tilbyr løsninger for administrasjon og regnskapsføring av ansattes aksjespareprogram og andre typer incentivprogrammer med kunder både i Norge og internasjonalt. Løsningene gjør det mulig å håndtere programmene på en enkel og effektiv måte uavhengig av hvilket land den ansatte befinner seg i, eller kompleksiteten av disse. Equatex leverer også den globalt markedsledende løsningen for finansiell rapportering av slike programmer. Equatex bistår selskaper i utforming av aksjespareprogrammer og andre incentivordninger basert på 13 års internasjonal erfaring, og er medlem av flere internasjonale organisasjoner med formål å fremme bevissthet, interesse og deltakelse i bedrifters aksjeprogram.

A businesswoman connecting a power cord. The woman and electric plug are on a separate labeled layer from the background.

Les mer om Equatex på www.equatex.com, eller ta kontakt på equatepyramid@equatex.com

AksjeNorge arbeider aktivt med å fremme ulike sider ved privat eierskap i Norge. Aksjesparingsordninger for ansatte er en av våre fokusområder. Aksjer for ansatte er positivt for både arbeidstaker og arbeidsgiver, samt norsk næringsliv i sin helhet. Det betyr mye for AksjeNorge at Equatex ønsker å støtte stiftelsen i dette arbeidet.