Ny styreleder i AksjeNorge

Terje Venold gikk 12. april ut av styret i AksjeNorge, etter en lang periode som styreleder. Ingebjørg Harto, direktør for næringspolitikk i NHO, ble valgt til ny styreleder.

Lars Thorstensen fra Nordea ble valgt inn som nytt styremedlem på årsmøtet. Espen Andersen (DNB), Grethe Fossli (LO) og Per Eikrem (Oslo Børs) ble gjenvalgt som styremedlemmer for en periode på to år.

Styret i AksjeNorge består etter dette av:
Ingebjørg Harto, NHO (styreleder) Espen Andersen, DNB Markets Per Eikrem, Oslo Børs Grethe Fossli, LO Pål Kildemo, Norsk Hydro Hans Henrik Kloumann, Statoil Merete Cecilie Opedal, Storebrand kapitalforvaltning as Jørgen Wiese Porsmyr, Veidekke Lars Thorstensen, Nordea

Janne Flessum fra Gjensidige ble valgt inn som nytt medlem i rådet i AksjeNorge. Rådet består etter dette av Flessum og Bjørn Hamre fra KLP. Hamre har vært leder av rådet i en årrekke.