Den store selskapskvelden – SMB

AksjeNorge og Oslo Børs arrangerer Den store aksjekvelden i de største byene i Norge hver høst. Arrangementet opplever besøksrekord år etter år, og vi ønsker nå å utvide konseptet, slik at du skal få mer godt aksjestoff gjennom hele året. Den store selskapskvelden har som mål at du skal få mer kunnskap om selskapene som er notert på Oslo Børs – rett fra selskapene selv.

der aksjeproffer
Aksjeproffene gir gode råd og aksjetips i løpet av kvelden

Den 6. juni inviterer vi til Den store selskapskvelden på Høyres Hus i Oslo. Kvelden fokuserer på små og mellomstore selskaper notert på Oslo Børs. Dørene åpner klokken 17:00 hvor du kan møte deltakerne på stand før presentasjonene begynner klokken 17:30. I løpet av kvelden vil du få høre selskapspresentasjoner fra en rekke spennende selskaper. Som ved de vanlige aksjekveldene avslutter vi med proffenes aksjeråd. Les og last ned foreløpig program:

Program Den store selskapskvelden SMB Juni 2016

 

Mandag 6. juni kan du møte disse selskapene på Den store selskapskvelden - SMB
Mandag 6. juni kan du møte disse selskapene på Den store selskapskvelden – SMB

Kveldens aksjeproffer består av Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities og Thomas Nielsen fra ODIN Fondene og forvalter av fondet ODIN Norge. I tillegg til å gi sine beste aksjeråd mot slutten av kvelden vil de bidra med råd og betraktninger underveis.

Meld deg på Den store selskapskvelden