Fokus på børsnoterte SMB selskaper

Mandag 6. juni arrangerte Oslo Børs og AksjeNorge Den store selskapskvelden i Oslo, med fokus på små og mellomstore selskaper. Langt over 200 selskaper er notert på Oslo Børs og børsens markedsplasser. Syv av disse presenterte sine selskaper i løpet av kvelden, og ga publikum en unik mulighet til å høre om selskapene fra ledelsen selv.

Karl Oscar Strøm, Pareto Secutities
Karl Oscar Strøm, Pareto Secutities

Det er første gang vi arrangerer en kveld med fullt fokus på selskaper, og arrangementet ga uten tvil mersmak. Både publikum og selskapene så ut til å sette stor pris på programmet og fulgte kvelden fra en fullsatt sal. Børsdirektør Bente A. Landsnes åpnet arrangementet, før vi i første del av programmet fikk vi møte NEL, Scatec Solar og Zalaris. Karl Oscar Strøm ved Pareto avsluttet denne delen med gode råd til hvordan du kan sette sammen en portefølje som inkluderer selskaper fra de mindre selskapene på børs. Alle presentasjonene finner du nederst.

Program og informasjon om selskapene – Den store selskapskvelden

Induct var kveldens representant fra markedsplassen Merkur Market
Induct var kveldens representant fra markedsplassen Merkur Market

Deretter skiftet fokus til IT og Telekom på Oslo Børs. Kristian Tunaal fra DNB Markets ga innblikk i utviklingen innen disse sektorene på Oslo Børs. Cxense, Induct, StrongPoint og Link Mobility var kveldens IT og Telekom representanter, og ga et godt innblikk i hvordan de er med på å forme vår digitale hverdag. Thomas Nielsen fra ODIN forvaltning avsluttet med å trekke frem gode eksempler på små selskaper som har vokst seg store over tid.

Oslo Børs, VPS og AksjeNorge arrangerer hver høst Den store aksjekvelden. Som ved aksjekvelden avsluttet vi også selskapskvelden med proffenes aksjeråd. Både DNB, Pareto og ODIN ga sine 3 konkrete aksjeråd til slutt. Tusen takk til alle som deltok på Den store selskapskvelden!

Last med presentasjonene fra kvelden

NEL ASA ved Bjørn Simonsen

Scatec Solar ASA ved Mikkel Tørud

Zalaris ASA ved Nina Stemshaug

Hvordan bygge en SMB portefølje ved Pareto Securities

IT og Telekom på Oslo Børs ved DNB Markets

Cxense ASA ved Jørgen M Loeng

Induct ASA ved Alf Martin Johansen

StrongPoint ved Jørgen Waaler

LINK Mobility ved Arild Hustad

Når smått blir stort og 3 konkrete aksjeråd ved ODIN

Markedssynet og 3 konkrete aksjeråd ved DNB Markets

3 konkrete aksjeråd ved Pareto Securities