Høstplanlegging og aksjekvelder

Har du kommet i gang etter ferien og begynner så smått å planlegge høsten? Oslo Børs, VPS og AksjeNorge er i full gang med å planlegge Den store aksjekvelden 2016. Vi besøker tradisjon tro Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. I tillegg besøker vi for første gang Bodø.

Vi inviterer deg til å få den siste oppdateringen fra aksjemarkedet i høst. Her kan du melde deg på Den store aksjekvelden 2016:

Trondheim 19. september
Bodø 26. September
Bergen 24. Oktober
Stavanger 8. November
Oslo 14. November

I løpet av kvelden vil du få mulighet til å høre om det meste fra de beste aktørene i aksjemarkedet, med faste innslag fra DNB Markets, Holberg Fondene, Nordea, ODIN Forvaltning, Pareto Securities og SKAGEN Fondene. Sammen vil de presentere siste makronytt, gode investeringsråd og ikke minst proffenes aksjetips. Det vil også bli selskapspresentasjoner og lokale innslag i enkelte byer. I pausene kan du treffe deltakerne på stand.

Programmene til den enkelte by legges ut i god tid før arrangementet holdes. Følg med på AksjeNorge.no. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev, følge oss på Facebook eller Twitter for å få de siste oppdateringene @AksjeNorge #aksjekvelden.

Seminaret er gratis og åpent for alle. Vel møtt!

For spørsmål til arrangementet kontakt post@AksjeNorge.no.