Program Den store aksjekvelden i Trondheim

Mandag 19. september arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Trondheim. Dette er den første av fem aksjekvelder i høst, og vi ser frem til åpningskvelden sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet for den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksje- og spareråd. Programmet for kvelden er nå klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Trondheim.

Tradisjon tro begynner vi årets aksjekveld med Makrobildet høsten 2016. Makroøkonom Ingvild Borgen Gjerde fra Nordea Markets vil presentere makrobildet med fokus på hva det er som påvirker verdensøkonomien akkurat nå. Kveldens selskapspresentasjon er Link Mobility Group ASA, som er en av børsnykommerne som har opplevd størst vekst på Oslo Børs de siste årene.

Odin bak kulissene
Møt våre samarbeidspartnere på stand gjennom kvelden

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor, fokus på langsiktig avkastning i disse lavrente tider, et dypdykk i sjømatsektoren og emerging markets, og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn, råd og tips om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Årets aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities og senioranalytiker innen oljeservice Janne Kverneland fra Nordea Markets.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Trondheim.

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Oslo Børs, VPS og Link Mobility Group ASA vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

Om AksjeNorge
AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no. Vel møtt!