Ny bidragsyter – Fronteer Solutions

AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse som drives på bakgrunn av støtte fra våre samarbeidspartnere. AksjeNorge har gleden av å ønske Fronteer Solutions velkommen som ny bidragsyter av stiftelsen.

Fronteer Solutions er en moderne fondsforvalter etablert i 2012. Fronteer tilbyr i dag faktorfondet Harvest, som er et globalt aksjefond basert på vitenskapelig metoder. Fondet er tilgjengelig via tjenesten harvest.online. Harvest forvaltes etter enkle og systematiske prinsipper, hvor utvalg av aksjer overlates til datamaskiner og smarte algoritmer. Gjennom forskning og grundig testing har de funnet faktorer som kjennetegner attraktive selskaper. Porteføljen består av selskaper som er fornuftig priset og kan vise til stabil utvikling over tid. Les mer om Harvest.online her.

AksjeNorge arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet. Med økt krav til privat pensjonssparing, lav rente og mer fokus på avkastning på egne investeringer er god kunnskapsformidling om langsiktig aksjesparing og verdipapirmarkedet mer viktig enn noen gang. Det betyr mye for AksjeNorge at Fronteer Solutions ønsker å støtte stiftelsen i dette arbeidet.