Åpningskveld i Trondheim

I forrige uke arrangerte Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Trondheim. Dette var den aller første av fem aksjekvelder vi arrangerer utover høsten, og det var veldig hyggelig å holde åpningskvelden for en fullsatt sal i Trondheim. Presentasjonene fra kvelden finner du her.

Program Den store aksjekvelden Trondheim

Makrobildet høsten 2016 ved Nordea
Makrobildet høsten 2016 ved Nordea

Første mann ut denne kvelden var kommunikasjonssjef Geir H. Aase ved Oslo Børs, som presenterte Trøndelag på Børsen. Trønderske selskaper på børs har hatt en god utvikling det siste året, en utvikling som har kommet mange trønderske aksjonærer til gode.

Deretter fikk vi Markobildet for høsten 2016 – et fast innslag på aksjekveldene. I Trondheim hadde vi gleden av å ha med oss markedsstrateg Ingvild Borgen Gjerde fra Nordea, som presenterte hva som beveger seg i verden og hva som vil prege økonomien femover. I tillegg fikk vi selskapspresentasjon, nyttige tips for den private investor og aksjeproffenes beste råd for den mer erfarne investor.

Alle presentasjonene kan lastes ned her:

Trondheim 2016 – Trøndelag på Børsen ved Oslo Børs

Trondheim 2016 – Makrobildet høsten 2016 ved Nordea

Trondheim 2016 – Forrett og krydder til din portefølje ved Holberg fondene

Trondheim 2016 – Selskapspresentasjon ved LINK Mobility Group ASA

Trondheim 2016 – Har du for my penger i banken? ved ODIN Forvaltning

Trondheim 2016 – Hvorfor maser vi om langsiktighet? ved Skagen Fondene

Trondheim 2016 – Digital forvaltning ved Fronteer Solutions

Trondheim 2016 – Markedssynet og konkrete aksjetips ved DNB Markets

Trondheim 2016 – Aksjetrading i praksis og konkrete aksjetips ved Pareto Securities

Trondheim 2016 – Konkrete aksjetips oljeservice ved Nordea

Tusen takk til alle som bidro fra scenen og som deltok som publikum. Vi gleder oss allerede til vi møtes igjen i Trondheim til neste år!

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet, rett og slett fordi økt kunnskap fører til økt langsiktig sparing i aksjemarkedet. Den store aksjekvelden er en av aktivitetene vi gjør hvert år for at du som privat aksjonær skal få høre det meste fra de beste om de siste bevegelsene i aksjemarkedet. Har du spørsmål til AksjeNorge eller til arrangementet, ikke nøl med å kontakte post@aksjenorge.no.