Aksjekvelden i Bodø

Mandag 26. September arrangerte Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Bodø. Dette var den andre av fem aksjekvelder vi arrangerer utover høsten, og det var veldig hyggelig å holde høstens andre aksjekveld for en fullsatt sal i Bodø. Presentasjonene fra kvelden finner du her.

Programmet for kvelden – Den store aksjekvelden i Bodø

avisa-nordland-oppslag
Avisa Nordland oppfordrer flere kvinner til å spare i aksjer

Første mann ut denne kvelden var kommunikasjonssjef Geir H. Aase ved Oslo Børs, som presenterte Nord-Norge på Børsen. Det er fire nordnorske selskaper på børs, hvor spesielt Sparebanken Nord-norge og Helgeland Sparebank har hatt en god utvikling det siste året. Den typiske nordnorske aksjonær er en mann over 60 år. Dette er i tråd med resten av landet, selv om aksjonæren her er både litt eldre og består av litt flere menn en landsgjennomsnittet. Spesielt hyggelig er det dermed at både kvinner og menn i alle aldre fylte opp salen på Scandic Havet under Den store aksjekvelden i Bodø denne uken.

Bodø 2016 – Nord-norge på Børsen

Deretter fikk vi Markobildet for høsten 2016 – et fast innslag på aksjekveldene. I Bodø hadde vi gleden av å ha med oss seniorstrateg Sigrid Wilter Slørstad fra Nordea, som presenterte hva som beveger seg i verden og hva som vil prege økonomien fremover.

Bodø 2016 – Det globale makrobildet høsten 2016 ved Nordea

 

Sparebanken Nord-norge i jakten på yield og konkrete tips til egenkapitalbevis
Sparebanken Nord-norge i jakten på yield og konkrete tips til egenkapitalbevis

I tillegg fikk vi selskapspresentasjon, nyttige tips for den private investor og aksjeproffenes beste råd for den mer erfarne investor. Leder for SNN Markets, Tom Robin Solstad-Nøis, avsluttet kvelden med sin jakt på yield og konkrete tips til egenkapitalbevis. Alle presentasjonene kan lastes ned her:

Bodø 2016 – Forrett og krydder til din portefolje ved Holberg Fondene

Bodø 2016 – Selskapspresentasjon ved LINK Mobility Group ASA

Bodø 2016 – Har du for mye penger i banken ved ODIN Forvaltning

Bodø 2016 – Hvorfor maser vi om langsiktighet ved SKAGEN Fondene

Bodø 2016 – Aksjeanalyse for den private investor ved DNB Markets

Bodø 2016 – En kapitalforvalters aksjetips ved Nordea kapitalforvaltning

Bodø 2016 – Markedssynet og 3 konkrete aksjetips ved DNB Markets

Bodø 2016 – Aksjetrading i praksis og 3 konkrete aksjetips ved Pareto Securities

Bodø 2016 – Jakten på yield og konkrete tips til egenkapitalbevis ved SNN markets

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet, rett og slett fordi økt kunnskap fører til økt langsiktig sparing i aksjemarkedet. Den store aksjekvelden er en av aktivitetene vi gjør hvert år for at du som privat aksjonær skal få høre det meste fra de beste om de siste bevegelsene i aksjemarkedet. Har du spørsmål til AksjeNorge eller til arrangementet, ikke nøl med å kontakte post@aksjenorge.no.