Program Den store aksjekvelden i Bergen

Mandag 24. oktober arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Bergen. Dette er den tredje av fem aksjekvelder i høst, og vi ser frem til å besøke Bergen sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet. Her får du den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksje- og spareråd. Programmet for kvelden er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Bergen.

Tradisjon tro begynner vi årets aksjekveld med Makrobildet høsten 2016. Makroøkonom Erik Larsen fra DNB Markets vil presentere makrobildet med fokus på hva det er som påvirker verdensøkonomien akkurat nå, før Steinar Hauge i Holberg Fondene presenterer forrett og krydder til din portefølje med fokus på både bransje og emerging markets.

Forvalter Robert Næss fra Nordea presenterer 3 "kjedelige" aksjetips i Bergen
Forvalter Robert Næss fra Nordea presenterer 3 «kjedelige» aksjetips i Bergen

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn, råd og tips om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Årets aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities og Bergens egen Robert Næss fra Nordea. Fronteer Solutions vil dessuten presentere de helt nye trendene innen digital forvaltning.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Bergen.

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Fronteer Solutions, Link Mobility Group ASA, Oslo Børs og VPS vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

Velkommen til Den store aksjekvelden i Bergen!

Om AksjeNorge

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.