Program Den store aksjekvelden i Stavanger

Tirsdag 8. november arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Stavanger. Dette er den fjerde av fem aksjekvelder i høst, og vi ser frem til å besøke Stavanger sammen med landets ledende eksperter innen aksjer og aksjemarkedet. Her får du den siste oppdateringen om alt fra verdensøkonomien til konkrete aksje- og spareråd. Programmet for kvelden er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Stavanger.

Tradisjon tro begynner vi årets aksjekveld med Makrobildet høsten 2016, før Tom Pedersen Krohnstad i Holberg Fondene presenterer forrett og krydder til din portefølje med fokus på både sjømatbransjen og emerging markets. Kveldens selskapspresentasjon er ved leder for Investor Relations, Stian Helgøy, i Sparebank 1 SR-Bank.

Møt Karl Oscar Strøm og Pareto Securities både på stand og på scenen denne kvelden
Møt Karl Oscar Strøm og Pareto Securities både på stand og på scenen denne kvelden

Utover dette er kvelden fylt med nyttige tips for den private investor både fra ODIN Forvaltning og SKAGEN Fondene – og ikke minst aksjeproffene som deler sitt markedssyn, råd og tips om hvilke aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Kveldens aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities og Kolbjørn Giskeødegård fra Nordea. Fronteer Solutions vil dessuten presentere de helt nye trendene innen digital forvaltning.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Stavanger.

Både Nordea, DNB Markets, ODIN Forvaltning, Holberg Fondene, Pareto Securities, SKAGEN Fondene, Fronteer Solutions, Sparebank 1 SR-Bank, Oslo Børs og VPS vil være tilstede under kvelden og kan møtes på stand i tilknytning til seminaret.

Velkommen til Den store aksjekvelden i Stavanger!

Om AksjeNorge

AksjeNorge er en stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som er gratis og åpent for alle i de byene vi besøker. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.