Publikumsrekord i Bergen

Mandag 24. oktober arrangerte Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2016 i Bergen. Dette var den tredje av fem aksjekvelder vi arrangerer utover høsten. Tusen takk til alle som deltok og bidro til at det ble ny publikumsrekord i Bergen. Presentasjonene fra kvelden finner du her.

Programmet for kvelden – Den store aksjekvelden i Bergen

geir-i-bergen
Første mann ut var kommunikasjonssjef Geir H. Aase ved Oslo Børs som beskrev den Bergenske aksjonær.

Første mann ut denne kvelden var som vanlig kommunikasjonssjef Geir H. Aase ved Oslo Børs, som presenterte Hordaland på Børsen. Selskapene i Hordaland notert på Oslo Børs har hatt en formidabel utvikling det siste året, spesielt hjulpet av sjømat. Last ned presentasjonen:

Bergen 2016 – Hordaland på Børsen

Deretter fikk vi Makrobildet for høsten 2016 – et fast innslag på aksjekveldene. I Bergen hadde vi gleden av å ha med oss senioranalytiker Eirik Larsen fra DNB Markets. Selv med noen bekymringer rundt framtidsutsiktene til tider skapte Larsen en positiv stemning i salen med både godt innhold og gode animasjoner. Du finner mer her:

Bergen 2016 – Makrobildet Høsten 2016 ved DNB Markets

I tillegg fikk vi selskapspresentasjon, nyttige tips for den private investor og aksjeproffenes beste råd for den mer erfarne investor. Investeringsdirektør Robert Næss avsluttet aksjekvelden i Bergen med sine aller kjedeligste aksjeråd. Alle presentasjonene kan lastes ned her:

 

Eirik Larsen fra DNB Markets skapte god stemning i salen med sitt Makrobilde for høsten 2016
Eirik Larsen fra DNB Markets skapte god stemning i salen med sitt Makrobilde for høsten 2016

Bergen 2016 – Forrett og krydder til din portefolje ved Holberg Fondene

Bergen 2016 – Selskapspresentasjon ved LINK Mobility Group ASA

Bergen 2016 – Har du for mye penger i banken ved ODIN Forvaltning

Bergen 2016 – Hvorfor maser vi om langsiktighet ved SKAGEN Fondene

Bergen 2016 – Digital forvaltning ved Fronteer Solutions

Bergen 2016 – Markedssyn og konkrete aksjetips ved DNB Markets

Bergen 2016 – Aksjetrading i praksis og konkrete aksjetips ved Pareto Securities

Bergen 2016 – 3 Kjedelige aksjetips ved Nordea

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet, rett og slett fordi økt kunnskap fører til økt langsiktig sparing i aksjemarkedet. Den store aksjekvelden er en av aktivitetene vi gjør hvert år for at du som privat aksjonær skal få høre det meste fra de beste om de siste bevegelsene i aksjemarkedet. Har du spørsmål til AksjeNorge eller til arrangementet, ikke nøl med å kontakte post@aksjenorge.no