Den store selskapskvelden – SMB

Oslo Børs og AksjeNorge gjentar suksessen fra i fjor, og har gleden av å invitere til Den store selskapskvelden – SMB 2017. Benytt anledningen til å bli kjent med en rekke av de mindre og mellomstore selskapene som er notert på Oslo Børs.

Meld deg på og last ned programmet

Selskapene

Tirsdag den 6. juni inviterer vi til Den store selskapskvelden på Høyres Hus i Oslo. I løpet av kvelden vil du få høre selskapspresentasjoner fra ledelsen i en rekke spennende selskaper. Årets selskaper inkluderer Photocure, Gentian Group, Targovax, Context Vision, BerGenBio, Monobank og Pareto Bank. 

Dørene åpner klokken 17:00 hvor det blir lett servering og du kan møte deltakerne på stand før presentasjonene begynner klokken 17:30. Det blir også en lengre pause hvor du kan benytte anledningen til å stille spørsmål til de ulike aktørene som deltar fra scenen.

Aksjeproffene

I tillegg til selskapspresentasjoner vil våre andre samarbeidspartnere presentere dagsaktuelle temaer. Hvert enkelt innlegg avsluttes av disse med deres beste aksjetips akkurat nå:

Hvordan bygge en portefølje som inkluderer biotech og andre SMB selskaper – ved Karl Oscar Strøm i Pareto Securities
Nyhet! Aksjesparekonto – ved Petter Hermansen i Nordea Funds
Bolig – like trygt som banken? – ved Thomas Nielsen i ODIN Forvaltning
Markedssynet sommeren 2017 – Kan vi ta ferie med ro? – ved Kristian Tunaal i DNB Markets

Meld deg på og last ned programmet

Alle presentasjoner legges ut i etterkant av arrangementet. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du beskjed med en gang de er lagt ut.