Program Stavanger – Den store aksjekvelden 2017

Mandag 6. november arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2017 i Stavanger. Dette er den fjerde av i alt fem aksjekvelder i høst. Vi ser frem til å besøke Stavanger sammen med landets ledende eksperter innen aksjemarkedet. Programmet er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Stavanger

Sjefsanalytiker Thina M. Saltvedt, Nordea Markets, her fra Den store aksjekvelden 2015 i Stavanger

Vi begynner årets aksjekveld i Stavanger i kjent stil med blikket rettet ut mot den store verden, men med hovedfokus på olje og energi akkurat denne kvelden. Sjefsanalytiker Thina M. Saltvedt fra Nordea er først ut med innlegget Makrobildet og oljeutsikter høsten 2017, før Holberg Fondene trekker frem Norden som verdens beste investeringsunivers. Vi beveger oss deretter videre til høstens høyaktuelle nyhet: Aksjesparekonto (ASK). Kari Ann Egeland ved Verdipapirsentralen (VPS) gir oss en praktisk innføring i det som av mange beskrives som tidenes aksjespareløsning. Hun beveger seg også innom IPS, ettersom den nye pensjonsløsningen trer i kraft fra 1. november.

I del to av programmet blir det trender og råd for den private investor. Forvalter Stein Svalestad ved SKAGEN Fondene forklarer hvordan du skal sette sammen en fondsportefølje i denne delen. ODIN Forvaltning kommer også med råd til den private investor under sitt innlegg 5 tips til dårlig avkastning. Blant trender finner vi faktorforvaltning. Fronteer Solutions er blant de få tilbyderne av faktorforvaltning i Norge gjennom sitt fond Harvest.online. De forklarer nærmere hva dette egentlig er. Avslutningsvis presenterer VPS og AksjeNorge siste nytt om hvordan du kan gå frem for å etablere aksjespareklubb, i lys av nylige endringer.

I siste del av programmet vil aksjeekspertene dele sitt markedssyn, råd og tips til hvilke sektorer og aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Kveldens aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities, Hans-Erik Jakobsen fra Nordea og Ole Jakob Wold fra fondet DNB Global Lavkarbon.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Stavanger

Vi ønsker deg vel møtt til Den store aksjekvelden 2017 i Stavanger! Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Om AksjeNorge & Den store aksjekvelden

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som arrangeres hver høst i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. I år besøker vi også Kristiansand. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.