Ny bidragsyter – Noon Invest

AksjeNorge er en ikke-kommersiell stiftelse som drives på bakgrunn av støtte fra våre samarbeidspartnere. AksjeNorge har gleden av å ønske Noon Invest velkommen som ny bidragsyter av stiftelsen.

Noon Invest er en digital forvalter som tilbyr en enkel og tilgjengelig investeringsløsning gjennom deres investeringsplattform. Basert på investeringshorisont og risikoprofil, forvalter de midler i indeksrelaterte produkter gjennom sin samarbeidspartner SAXO Bank. Noon Invest eies og drives av Stavanger Asset Management AS, som igjen er autorisert og regulert av Finanstilsynet.

AksjeNorge arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet. Med økt krav til privat pensjonssparing, lav rente og mer fokus på avkastning på egne investeringer er god kunnskapsformidling om langsiktig aksjesparing og verdipapirmarkedet viktigere enn noen gang. Det betyr mye for AksjeNorge at Noon Invest ønsker å støtte stiftelsen i dette arbeidet.