Program Oslo – Den store aksjekvelden 2017

Mandag 20. november arrangerer Oslo Børs, VPS og AksjeNorge Den store aksjekvelden 2017 i Oslo. Dette er den siste av i alt fem aksjekvelder i høst, og vi ser frem til å arrangere selve finalekvelden i Oslo. Programmet er klart.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Oslo.

Oljeanalytiker Torbjørn Kjus presenterer  Oljeutsiktene for høsten 2017

Vi starter årets aksjekveld med to investorpresentasjoner ved CFO Jostein Amdal fra Gjensidige ASA og CFO Trond Berger i Schibsted ASA. Videre er vi så heldige å ha fått med oss oljeanalytiker Torbjørn Kjus fra DNB Markets som skal presentere Oljeutsiktene for høsten 2017, før Tony Fimreite fra Holberg Fondene trekker frem Norden som verdens beste investeringsunivers.

I del to av programmet blir det trender og råd for den private investor. Forvalter Stein Svalestad ved SKAGEN Fondene forklarer hvordan du skal sette sammen en fondsportefølje i denne delen. ODIN Forvaltning kommer også med råd til den private investor under sitt innlegg 5 tips til dårlig avkastning. Blant trender finner vi faktorforvaltning. Fronteer Solutions er blant de få tilbyderne av faktorforvaltning i Norge gjennom sitt fond Harvest.online. De forklarer nærmere hva dette egentlig er. Avslutningsvis presenterer VPS siste sparenytt. Både hvordan du kan etablere en egen Aksjesparekonto, samt nye IPS, ettersom den nye pensjonsløsningen tredde i kraft 1. november.

I siste del av programmet vil aksjeekspertene dele sitt markedssyn, råd og tips til hvilke sektorer og aksjer du bør følge med på i tiden som kommer. Kveldens aksjeproffer er ingen ringere enn Kristian Tunaal fra DNB Markets, Karl Oscar Strøm fra Pareto Securities, Jon Hille-Walle fra Nordea.

Se programmet og meld deg på Den store aksjekvelden i Oslo.

Nye lokaler – Oslo Kongressenter

Etter stor pågang under Den store aksjekvelden i fjor, har vi i år sikret nye og større lokaler på Oslo Kongressenter (her finner du Oslo Kongressenter). Det blir dermed god plass og god sikt både på stand og i konferansesalen under årets aksjekveld.

Vi ønsker deg vel møtt til Den store aksjekvelden 2017 i Oslo! Arrangementet er åpent og gratis for alle.

Om AksjeNorge & Den store aksjekvelden

AksjeNorge er en uavhengig stiftelse som arbeider for økt kunnskap om aksjer og aksjemarkedet blant privatpersoner i Norge. Den store aksjekvelden er et årlig arrangement som arrangeres hver høst i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. I år besøker vi også Kristiansand. For spørsmål og innspill til arrangementet; post@aksjenorge.no.