Daglig leder AksjeNorge

Vil du lede arbeidet med å spre kunnskap om aksjemarkedet? Daglig leder for AksjeNorge skal ta fatt på nye arbeidsoppgaver på Oslo Børs og vi søker hennes etterfølger.

Vi ser etter deg som er utadvendt, uredd og selvstendig – og som gjennom ditt engasjement ønsker å spre kunnskap til nordmenn om det å eie- og spare i aksjemarkedet. Du har ikke bare god kjennskap til verdipapirmarkedet, men du evner også å dele denne kunnskapen på en enkel måte til forsamlinger, gjennom media og i egne digitale kanaler. Du forstår at langsiktighet lønner seg, men brenner samtidig for å føle pulsen på aksjemarkedet gjennom dagen.

Lave renter, økte krav til egen sparing og introduksjon av nye spareløsninger som aksjesparekonto, gjør at det rettes økt oppmerksomhet mot aksjemarkedet og hvordan søke bedre avkastning på sin spareportefølje. AksjeNorge er en uavhengig stiftelse og en sentral aktør i arbeidet med å spre god og nøytral kunnskap om aksjemarkedet i Norge. Ønsker du å bidra i dette viktige arbeidet?
Arbeidssted vil være på Oslo Børs i Tollbugata 2, Oslo. Stillingen rapporterer til styret i AksjeNorge, ved styreleder.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Spre kunnskap om eierskap og langsiktig sparing i aksjemarkedet
 • Initiere aktiviteter og prosjekter som skal bidra til AksjeNorges formål
 • Bidra i strategiarbeid og utarbeidelse av handlingsplaner
 • Arrangere relevante konferanser, etc.
 • Kontakt og talsperson mot media
 • Løpende kontakt mot AksjeNorges bidragsytere
 • Sikre nye bidragsytere og inntekter til AksjeNorge

Du har

 • Høyere økonomisk utdanning
 • Minimum 3 – 5 års erfaring fra finans, IR, forvaltning eller god kjennskap til aksjemarkedet generelt
 • Gode formuleringsevner skriftlig og muntlig
 • Kompetanse på sosiale medier og digitale plattformer
Det blir også tillagt vekt at du er tillitsvekkende, strukturert og selvstendig. Du skaper lett relasjoner og har vist god gjennomføringsevne i tidligere arbeidsforhold. Har du i tillegg høy integritet og god etisk standard vil vi gjerne høre fra deg. Vi tilbyr en stilling hvor du i stor grad står fritt til å forme din egen hverdag, med en sentral og synlig posisjon hos en viktig aktør i norsk næringsliv, samt et godt og inspirerende arbeidsmiljø hos Oslo Børs.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med daglig leder AksjeNorge Lene M. Refvik, tel. 975 63 310 eller Per Eikrem, kommunikasjonsdirektør Oslo Børs/ styremedlem AksjeNorge, tel. 930 60 000.

Søknadsfrist: 13. mars 2018