Den store aksjekvelden 2018

Som tidligere år inviterer vi i AksjeNorge i samarbeid med våre samarbeidspartnere til aksjekvelder i 5 norske storbyer.

På aksjekveldene vil du møte forvaltere, meglere, rådgivere, børsnoterte selskaper, banker og andre eksperter. Du får god oversikt over finansmarkedet, lære noe nytt om aksjer, høre om nye temaer og møte interessante deltagere å diskutere med i pausene.

Aksjekveldene arrangeres mandager kl 17:00 – 21:00 og som følgende:

  • 24.september i Trondheim
  • 15.oktober i Tromsø
  • 22.oktober i Bergen
  • 5.november i Oslo
  • 12. november i Stavanger

Programmet er enda ikke 100% spikret men vi kan love spennende og interessante temaer knyttet til investering i aksjer og aksjefond. Påmelding kommer og skjer enten via oss i AksjeNorge eller gjennom invitasjon fra våre samarbeidspartnere. Gratis deltagelse og åpent for alle.