Hva er din plan?

Ja – har du full oversikt og en god plan for sparingen din? I anledning Kvinnedagen overøses vi av statistikk og gode råd. Her kommer en praktisk tilnærming vi håper kommer til nytte!

Lindorff-sjefen Siv Hjellegjerde Martinsen kan urovekkende fortelle at kvinner kommer i økonomisk uføre på grunn av egen samboer eller ektefelle, fordi man selv ikke følger med og faktisk blir svindlet, også etter 20 års ekteskap. Les hennes debattinnlegg i Dagens Næringsliv her >

Vi hadde tenkt å skrive en sak om at når kvinner tjener mindre, sparer mindre og velger mindre smarte investeringer (spre risikoen, velger ofte kun konto etc), så må vi ta bedre grep selv, men Sivs artikkel er viktig! Så da gjør vi det enklere,- og enkelt sagt: Nedenfor finner dere en sjekkliste for deg og din økonomi. Og så har vi forsøkt å lage et så enkelt som mulig regneark som du kan bruke til å fylle ut med dine egne tall.

Åpne og fyll ut budsjett-regneark forbruk og sparing >

Og så minner vi om link til full oversikt over din pensjon hos NAV >