Global Money Week 2019 – meld på!

Under temaet «Learn. Save. Earn.» arrangeres Global Money Week også i år. AksjeNorge inviterer elever og studenter til presentasjon og omvisning på Oslo Børs mandag 25. mars, eller få besøk av oss samme uken. Sees vi?

Global Money Week arrangeres over hele verden i perioden 25-31 mars 2019. Initiativet har som mål å sette fokus på finansiell kunnskap og lære unge mennesker om penger, det å skape seg en inntekt, komme i jobb og spare gjennom morsomme og interaktive aktiviteter.

Lære. Spare. Tjene.

Årets slagord er: «Lære. Spare. Tjene.» Mer spesifikt ønsker vi med dette at unge skal få kunnskapen og utvikle ferdighetene til å ta gode finansielle beslutninger gjennom livet.

Skolebesøk

Har klassen din lyst å få personlig foredrag om årets tema på din skole? Ta kontakt med Kristin Skaug kristin.skaug@aksjenorge.no

Besøk oss på Oslo Børs

Har klassen din lyst på omvisning og foredrag om årets tema? Foreløpig har vi ledig tid på en normalt så hektisk børs mandag 25.mars en gang mellom kl 10-13. Først til mølla-prinsippet! Ta kontakt med Kristin Skaug på mail: kristin.skaug@aksjenorge.no

Motta materiale for bruk på din skole

18.mars sender vi ut materiale du som lærer selv kan bruke i undervisningen i en skoletime, primært for ungdomsskole og videregående. Til foreldre vil vi også lange noe for samtaler med egne barn. Vi vil i løpet av uken dele relevante budskap i sosiale medier og på våre nettsider. Meld deg på for å motta informasjon så snart denne er klar:

Ja takk – jeg er lærer og ønsker materiale for ungdomsskole-elever >

Ja takk – jeg er lærer og ønsker materiale for videregåendeskole-elever >

Ja takk – jeg er foreldre og ønsker materiale for meg og mine barn >

 

Sosiale medier

#GlobalMoneyWeek 2019  og #GMW2019