Cash is Queen

Tirsdag denne uken arrangerte avisen Dagens Næringsliv et interessant og inspirerende kvinne-arrangement, basert på temaer som er blitt tatt opp dere nye facebook-gruppe for kvinner. AksjeNorges daglig leder Kristin Skaug stod på scenen og delte kunnskap om sparing i aksjer og aksjefond.

På arrangementet deltok rundt 400 betalende kvinner. På scenen fikk vi servert gode historier, erfaringer og kunnskap innen ledelse, presentasjonsteknikk, aksjer, bærekraftig fondssparing, forhandlingsteknikk og mye mer. Se programmet på www.dnkvinner.com

Du behøver ikke være millionær for å handle aksjer

Temaet fra AksjeNorges kvinne på scenen er basert på spørsmål hun stadig får fra kvinner som venter med å investere: De venter til de har litt mer å investere for, i den tro at man behøver mye. – Alt du trenger er en 100-lapp kunne Skaug avsløre.

Du kan selv se hennes presentasjon her >

Siden DN nå har lagt ut lydfilen i egen podcast kan du lytte til denne mens du blar selv i presentasjonen:

Skaugs råd til nybegynnere i aksjesparing::

  • Lag en spareplan
  • Sjekk hva din engen bank tilbyr
  • Spre risikoen
  • Tenk at tiden er din venn – aksjer bør være langsiktig sparing
  • Ikke vent med aksjesparing – start evt. en månedlig spareavtale i aksjefondd

DN Kvinner

Sjekk facebookgruppen til DN Kvinner  og ikke minst hashtaggen #dnkvinner for drypp fra eventet.