Høstens aksjekvelder

I over 20 år har AksjeNorge invitert til fysiske aksjekvelder i 5 storbyer gjennom høsten. Med korona-situasjonen gjør vi endringer i konseptet og vil tilby webinarer.

Som regel er det en fast agenda som arrangeres likt i alle byene, men høstens webinarer vil ha ulike temaer. De siste årene har mer enn 3.000 personer deltatt årlig på høstens aksjekvelder men på nett blir det plass til enda flere, også de som ikke har muligheten til å reise.

Ekspert-foredrag

Vi har enda ikke fått planlagt alle webinarene, men som tidligere år vil flere av våre samarbeidspartnere stille med sine eksperter innen sparing i aksjer og fond. Hvem som sier hva og når er fortsatt i støpeskjeen men medio september vil vi annonsere  alle datoer og agenda.

Meld din interesse

Du kan allerede nå melde din interesse for å motta informasjon når kalenderen er oppdatert med datoer, temaer og foredragsholdere. Arrangementene er åpne for alle.

Registrer deg her >