Tesla over USD 1 trillion *

Under børsens åpningstid i USA mandag 25. oktober 2021, kom en nyhet knyttet til Tesla og aksjen steg såpass at markedsverdien (market cap) steg til over «$1 trillion», som på norsk betyr USD 1.000 milliarder.

En trillion på amerikansk tilsvarer 10 opphøyd i 12, altså at vi har 12 null’er.

Ser vi verdien på Tesla sett i forhold til andre store fond og selskaper, og i norske kroner, får vi :

FAANG aksjene fortsatt i fokus under kvartals-presentasjonene. Nedenfor ser du markedsverdien på de ulike FAANG-aksjene:

 

Kilder: Oslo Børs, Yahoo Finance, Nbim,. Grafikk: AksjeNorge

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer.