Aksjejenter og aksjeeksperter om 2022

I løpet av 2021 har mange titusner av nordmenn begynt å handle aksjer, og de fleste er unge under 30 og under 40 år gamle.

Kvinneandelen er fortsatt den samme, 70% av aksjonærene er menn og 30% er kvinner, men utviklingen siste året har ikke redusert kvinneandelen. Og det må være positivt.

AksjeJentene

Vi opprettet for nøyaktig 3 år siden en Facebookgruppe for kvinner som ønsket å stille spørsmål, diskutere og dele av egne erfaringer. Gruppen heter AksjeJentene og har nå over 39.000 medlemmer!

TV2 Nyhetskanalen ville oppsummere året som gikk og snakke med noen som hadde begynt som investorer på Oslo Børs for ett år siden. Gjennom vår Facebook-gruppe kom de i kontakt med to kloke unge damer du kan lese intervju med: Les intervjuet her >

Du blir medlem i AksjeJentene på Facebook >

For å bli medlem må du være kvinne, ha profilbilde og godta vilkårene (ikke spamme, ikke diskutere annet enn aksjer/fond).

Ekspertene om 2022

TV2 Nyhetskanalens Kjetil H Dale møtte også investeringsdirektør Robert Næss fra Nordea Fondene og investeringsøkonom Mads Johannesen fra Nordnet. I dette intervjuet lærer du mer om hva deres tanker er om 2022 og så deler vi fra AksjeNorge også litt om hva private aksjonærer har fokusert mest på i 2021.

Du kan lese TV2-saken om 2022 her >

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.