Se webinar om norske aksjer

I dag hadde vi webinar om norske aksjer med Alfred Berg Kapitalforvaltning og deres aksjesjef, Leif Eriksrød, delte verdifull innsikt!

Flere hundre nordmenn fikk med seg dagens webinar, men var du en av dem som ikke fikk deltatt, kan du nå se opptaket her. Den første halvdelen er foredrag og den siste delen er svar på spørsmål fra publikum.

 

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.