Opptak med Holberg

På fredag inviterte vi til webinar med Holberg. Her er opptaket.

Det ble innlegg i ca 20 minutter først og deretter besvaring av spørsmål fra deltagere.

I webinaret hører du:

Siden dette er et samarbeid med Holberg som er en kapital- og fondsforvalter, vil deres dyktige kvinner denne gangen stå for kunnskaps-delingen.

Magny Øvrebø

Magny Øvrebø er administrerende direktør i Holberg Fondsforvaltning AS. Hun er siviløkonom fra NHH, autorisert finansanalytiker og innehar en MBA med blant annet avansert porteføljeforvaltning. Magny har mange års erfaring med kapitalforvaltning og institusjonelle kunderelasjoner.

Kristine Algrøy

Kristine Algrøy er kundeansvarlig i Holberg. Hun er utdannet siviløkonom fra OsloMET med hovedprofil innen finans. Kristine har flere års erfaring fra blant annet bank og forsikring.

Andrea Moen Mjåtveit

Andrea Moen Mjåtveit

Andrea Moen Mjåtveit er porteføljeforvalter på Holberg sitt rente/kreditteam. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH, og har også en mastergrad innen regnskap og revisjon. Andrea er statsautorisert revisor og har bakgrunn fra revisjon og bank.

Kristin Skaug

Kristin Skaug er daglig leder for stiftelsen AksjeNorge. Kristin vil være webinarets ordstyrer og moderator.

Forbehold:

Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.  AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.