Ingen renteendring før juni

Norges Bank annonserte i dag kl 10 sitt beslutning om styringsrenten. Det ble ingen rente-endring denne gangen.

Styringsrenten forblir enn så lenge på 0,75%. Men sentralbanksjef Ida Wolden Backe var tydelig på at ved neste rentemøte i juni kan styringsrenten heves.

Les pressemelding fra Norges Bank her >

 

Forbehold:

Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.