Hold deg oppdatert

Her deler vi lenger til aktuelle artikler, video og podcast som du kan kose deg med i helgen før en ny uke med interessante hendelser venter oss.

DNB Markets er ute med ny podcast (21. mai 2022) og snakker om veien videre:

Pengepodden til Nordnet kom med ny podcast torsdag som handler om Private Equity, men det er den fra 12.mai vi her deler som handler om hvordan håndtere de usikre tidene vi er i nå:

Finansavisen med finansjournalist Marius Lorentzen sender daglig kl 14:30. Fredag hadde han aksjeanalytiker Roger Berntsen fra Nordnet i studio: Se fredagens sending om kinesisk rentekutt og en turbulent uke >

Dagens Næringsliv med intervju med DNBs aksjeeksperter Paul Harper og Morten Jensen om to «trygge» havner >

E24.no oppsummerer børsuken i Norge >

E24.no oppsummerer nok en negativ uke på de amerikanske børsene >

Dagens Industri (svensk) oppsummerer børsuken i tekst og video med sluttspurt i Tesla>

Formues makroøkonom Christian Lie: Mye negativt er allerede priset inn >

Dagens Næringslivs finansredaktør Terje Erikstad med kristisk blikk: Hinsides fallhøyde for amerikanske aksjer >

Forøvrig anbefaler vi deg å søke informasjon:

I nettbanken din; alle som driver med aksjehandel på nett har egne sider etter innlogging med tilgang til morgenrapporter, ukesanbefalinger og analyser.

Børsmeldinger på Newsweb.no > Her deles løpende viktige og kursdrivende nyheter fra alle selskaper med aksjer eller rentepapirer notert på børsen

Finanskalenderen: Dette er en oversikt som viser når de fleste børsnoterte selskapene planlegger å ha generalforsamling, kapitalmarkedsdag, starter med emisjonsperioder m.,m.. Meglerhusene pleier å slike oversikter, men du finner også full oversikt på Oslo Børs finanskalender >

 

Forbehold:

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.