Se webinar om svenske aksjer

For kort tid siden gjennomførte vi et webinar sammen med vår nyeste støttespiller, Carnegie Fonder. Her er opptaket.

I opptaket hører du den erfarne forvalteren Mattias Sjödin som er medforvalter i bl.a. Carnegie Sverige. Mange kjenner dette fondet gjennom Egen Pensjonskonto eller Aksjesparekonto. I webinaret har Sjödin med seg grafer og illustrasjoner han går i dybden på. I tillegg er daglig leder for AksjeNorge, Kristin Skaug, med og stiller spørsmål fra publikum underveis.

Se webinaret nedenfor:

Motta invitasjoner på e-post

Vi skal gjennomføre flere webinarer og dele invitasjoner og opptak igjen. For å være sikker på at du varsles i god tid: Abonner på våre nyhetsbrev (se egen lenke).

Våre nyhetsbrev kommer kun ut når vi har informasjon som er nyttig eller skal invitere til noe og sender derfor ikke veldig ofte (skal ikke kunne oppfattes som spam).

 

Forbehold:

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.