Ledig jobb for student

Er du student eller vet om en som burde jobbe for oss i AksjeNorge under studietiden? Nå gjelder det å ta kontakt.

AksjeNorge jobber med å øke kunnskapen om aksjer, fond, sparing, børs og mye mer. Vi snakker til hele den norske befolkning, enten det er studenter eller godt voksne. Vi arrangerer og deltar på mange ulike møteplasser. Vi lager kommunikasjonsmateriale og vi gjør enkle analyser av hvordan nordmenn sparer.

 

Du vil få varierte oppgaver og egne prosjekter. Konkret hva dine oppgaver blir, avhenger av kandidaten.

Det er viktig for oss at arbeidet i AksjeNorge er relevant for hva du ser for deg av karriere siden, enten det er innen finans/økonomi eller finanskommunikasjon. Arbeidet hos oss skal ikke gå ut over dine studier.

Arbeidsplass er fysisk i Oslo og du jobber fast en dag i uken for oss.

Oppdatert 9.september:

Vi har vurdert søknader fortløpende og allerede gjennomført en rekke samtaler og intervjuer (som tidligere annonsert). Vi har gode kandidater allerede, men mener du fortsatt at vi skal snakke med deg, ikke vent. Søknader mottatt etter 10. september vil ikke bli vurdert, dessverre.

Søknaden/CV skal være kort. Arbeidserfaring er ikke nødvendig, men du må skrive/snakke norsk, du må være interessert i finans/aksjer/børs og bør ha en viss tallforståelse.

Les mer om jobben, våre aktiviteter og hvem vi er her >.