Opptak fra webinar er klart

Torsdag 8. september inviterte vi til webinar om renter og kreditt med Carnegie Fonder.

De fleste av oss har hørt om at vi må fordele sparing på renter og aksjer, men hva er egentlig renter? Dette får en grundig forklaring på i dette webinaret, som passer like godt for en nybegynner som en med mer erfaring. Fondsforvalter Mona Stenmark i Carnegie Fonder deler kunnskap om hva renter/kreditt er og hvordan hun gjør sine valg. Hun snakker også om effekten på høyere renter i rentefond, noe som er svært aktuelt å forstå i en tid der det er forventet at sentralbanker verden over øker styringsrentene.

Til daglig jobber Stenmark som forvalter for flere fond innen renter og kreditt i Carnegie Fonder, en av AksjeNorges nyeste samarbeidspartnere. Fondene deres finner du ofte i tilbudet for Aksjesparekontoer i de fleste norske bankene. Lær mer om Carnegie Fonder her >

Webinaret starter de første 20-25  minutter med deling av kunnskap. Deretter gås det gjennom spørsmål fra publikum. I webinaret hører du også daglig leder i AksjeNorge, Kristin Skaug.

Last ned presentasjonen vist i webinaret >

 

Forbehold:

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.