Dette er kvalitetsaksjer

På onsdag gjennomførte vi et webinar i samarbeid med Carnegie fonder. Deres erfarne fondsforvalter Simon Reinius avslører sin formel for hvordan han velger seg globale kvalitetsaksjer. Ja – han har sin egen-utviklede formel!

Foredraget tar omkring 20 minutter og deretter åpnes det opp for spørsmål fra publikum. Webinaret er åpent for alle.

 

Forbehold:

AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Foredraget må ikke forveksles med et personlig råd. Vi gjennomfører slike webinarer for å øke kunnskapen til befolkningen.

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg.

Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide og regler endres kontinuerlig. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko. Alt om skatt er enkelt å søke opp på www.skatteetaten.no