Julehilsen

Endelig er det tid for jul og snart et nytt år. Vi ønsker alle våre følgere en riktig god jul og et godt nytt år!

2022 har vært nok et spesielt år. Etter to år med store begrensninger i år arrangere fysiske aksjekvelder, var derfor gleden stor da vi endelig kunne invitere til aksjekvelder med fysisk oppmøte igjen. Vi har i høst møtt flere tusen aksjeinteresserte nordmenn, snakket med eksperter og formidlet informasjon om aksjemarkedet til det norske folk. Over 25 ulike eksperter har stilt på scenen enten den var fysisk eller gjennom webinar.

Når vi nå går inn i det nye året, er dette stiftelsens 30. år med opplysningsarbeid om aksjer og verdipapirmarkedet ovenfor den norske befolkningen. Daglig får vi henvendelser fra alle kanter av landet. Vi er så heldige å få møte så mange hyggelige og nysgjerrige mennesker når vi er med på aksje- og sparemøter, eller når vi arrangerer aksjekvelder. Og vi håper på det samme for 2023.

I løpet av 2022 har 22 000 nye småsparere begynt å handle på Oslo Børs (data til og med september), og det er nå over 560 000 nordmenn som handler aksjer bare i Norge. En fullstendig oversikt over året kommer i januar, men enn så lenge kan du lese om dette her.

Visste du at driften av AksjeNorge er mulig takket være mange norske selskaper som er opptatte av at nordmenn skal ha god nok kunnskap før de gjør sine investeringer? Sjekk nederst på siden for å se hvem alle disse gode bedriftene er.

 

Vi runder av året med konkurranse:

Julekonkurranse 2022

Tipp sluttkursen til Oslo Børs for 2022!

De to som tipper nærmest riktig resultat vinner boka "Aksjeskolen", en lettlest bok som passer for alt fra nybegynnere til mer erfarne på aksjemarkedet. Konkurransen avsluttes mandag 26. desember klokken 23.59. Vinner kontaktes første uken av januar.
Svaret er et tall med inntil to desimaler
Navn(Påkrevd)

 

GOD JUL!