Romjuls-konkurranse

Konkurranse: Hvordan starter børsåret 2023?

De to første ukene av 2022 steg Oslo Børs med 1,46%. Hvordan tror du børsåret 2023 starter? Hva er hovedindeksens sluttkurs fredag 13. januar? De to som tipper nærmest riktig sluttkurs vinner boken "Aksjeskolen", en lettlest bok som passer for alt fra nybegynnere til mer erfarne på aksjemarkedet. Siste frist for å sende inn ditt svar er søndag 1. januar klokken 23.59. Vinner kontaktes den tredje uken av januar.
Svaret er et tall med inntil to desimaler
Navn(Påkrevd)
I tilfelle vi ikke får svar på vår e-post-henvendelse er det fint å kunne ringe deg.

Annet

Dersom det er flere som gjetter riktig eller er like nære svaret, vil det bli loddtrekning. Er du en av dem som sender inn flere svar, er det siste innsendte svar som gjelder. Etter at konkurransens vinnere er kontaktet, vil dine innsendte data slettes.

 

Lykke til og godt nytt år!