Fredagspanelet

Hver fredag inviterer TV2 Nyhetskanalen med Kjetil H. Dale til Fredagspanel om børsuken som var og veien videre (live kl 10:30 og reprise kl 11:20). Hver uke stiller Nordnet, Holberg og AksjeNorge med egne grafer og forklarer.

I dag møtte Kjetil Melkevik i Bergens-studio for Hoberg-fondene, investeringsøkonom Mads Johannesen stilte fra Nordnet og Kristin Skaug fra AksjeNorge stilte i Oslo-studioet. Selve TV-klippet finner du i TV2 Play og som regel på nettsidene til Holberg.no senere på dagen.

  • I dag var temaene:
  • Inflasjon, renter og kommer resesjonen (Holberg-grafer)
  • De mest omsatte aksjene hos Nordnet i September (Nordnet)
  • Ukens største nyhet (krig Hamas/Israel) og tre store selskaper som stiger mye (AksjeNorge)
  • Aksjene som bidro til mest økning i kroneverdi i tredje kvartal + stadig flere nye aksjonærer (AksjeNorge)

Nedenfor ser du AksjeNorges bilder:

Forbehold

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.