SAS-aksjens fremtid

Over 20.000 nordmenn eier SAS-aksjen per 30.september og de siste ukene har antallet økt med økt handel i aksjen. Hvordan er dette mulig når selskapet selv sier at aksjen skal slettes?

Er du en av de mange tusen aksjonærene, bør du lese DNB Markets nyeste artikkel!

Les om SAS hos DNB >

Bildet er lånt fra DNBs nettsider og viser Trym Smedsrud prater med en av kollegene sine i DNB Markets. Foto: Stig B. Fiksdal, DNB

Forbehold

AksjeNorge har ingen analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.