Nye grafer

Hver dag stiller aksjeeksperter fra hele Norge i media. AksjeNorge stiller fast hver mandag og onsdag kl 09:30 på TV2 Nyheter (Nyhetskanalen), og hver fredag kl 10:30 på samme kanal, men da i Fredagspanelet med meglerhuset Nordnet og fonds-selskapet Holberg.

Du kan se opptaket fra Fredagspanelet hos TV2  hos Holberg-fondene  og/eller på TV2 Play.

Fredag 1. desember presenterte vi to grafer:

Og er du som mange andre, en av de som investerer i de største selskapene på Oslo Børs, gikk disse aksjene slik i november:

 

Grafene til Nordnet og Holberg

Disse ser du i sendingen lenket til over. Du kan også abonnere på Holberggrafen for å motta deres grafer på fast basis. Og hos Nordnet kan du lese deres markedskommentarer under bloggen deres.

Kilder: SSB, Oslo Børs og VPS/Euronext Securities Oslo

Grafikk og sammenstilling: Kristin Skaug i AksjeNorge

Forbehold

AksjeNorge har ingen aksje-analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.