Konkurranse: Tipp hvordan Oslo Børs starter det nye året

Hvordan tror du børsåret 2024 starter? Tipp hva hovedindeksens (osebx) sluttkurs er fredag 12. januar og vinn premie dersom du er en av de to nærmeste!

De som tipper nærmest riktig sluttkurs får velge mellom:

  • Aksjeskolen av Roger Berntsen og Alex Rosèn
  • Aksjeskolen av Finn Øystein Bergh
  • Pengesnakk sin almanakk for 2024

Premiene er valgt ut på bakgrunn av at vi tenker de er relevante for sparing og investering, og vi har ingen bindinger til forfatterne. Siste frist for å sende inn ditt svar er mandag 1. januar klokken 23:59. Vinnere kontaktes den tredje uken av januar. Får vi ikke svar innen to dager, vinner nestemann på lista.  Fyll ut skjema nedenfor for å delta i konkurransen. Svar sendt i kommentarfelt i sosiale medier er ikke med i trekningen.

Vi trekker ut to vinnere, også ved få svar. Bokpremien sendes per post til adresse i Norge. Premier sendes ikke utenlands.

Konkurranse: tipp hovedindeksens sluttkurs 12.januar 2024

Svaret er et tall med inntil to desimaler
Navn(Påkrevd)
I tilfelle vi ikke får svar på vår e-post-henvendelse er det fint å kunne ringe deg.

Annet

Dersom det er flere som gjetter riktig eller er like nære svaret, vil det bli loddtrekning. Sender du inn flere svar, er det siste innsendte svar som gjelder. Etter at konkurransens vinnere er kontaktet, vil dine innsendte data slettes.

 

Forbehold

Dette er en enkel konkurranse for å øke interessen for aksjer og investeringer på Oslo Børs. Det er viktig å merke seg at å investere på kort sikt medfører høyere risiko for tap av hele eller deler av investeringen enn hvis du investerer for 3 år eller mer.

AksjeNorge har ingen bindinger til forfatterne av premie-bøkene men synes dette er interessante bøker for vanlige folk som vil investere eller planlegge sparingen bedre.

AksjeNorge har ingen aksje-analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.

Les mer om AksjeNorge