AksjeQuiz!

Sjekk om du er oppdatert på aksjemarkedet med årets juleutgave av AksjeQuiz!

 

AksjeQuiz julen 2023

Hvor mye har Oslo Børs steget i 2023?
Er Oslo Børs åpen i romjulen?
Hvem er en rettet emisjon rettet mot?
Hva er en januareffekten på børsen?
Nylig har det vært mye om en konflikt i Solstad Offshore i media. Hvilken investor er frontfiguren for motparten til Røkke?
Hvor ligger Oslo Børs?
Hva betyr det å være bear på aksjemarkedet?

 

Forbehold

AksjeNorge har ingen aksje-analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.