Test deg selv – hvor store er selskapene?

Sjekk om du har oversikt over de største børsnoterte selskapene i Norge målt i markedsverdi med denne AksjeQuizen!

Vi har også laget en oppdatert toppliste over de største børsnoterte selskapene i Norge målt i markedsverdi. Start med å teste deg selv eller les artikkelen fra 5.mars først. Merk at siden listen ble laget, kan verdiene ha endret seg.

AksjeQuiz: markedsverdi

Har du oversikt over markedsverdien på selskapene på Oslo Børs? Du skal velge selskapet med høyest markedsverdi.

Frontline eller MPC Container Ships?
Aker BP eller Vår Energi?
Equinor eller Norsk Hydro?
Entra eller Autostore?
Veidekke eller Schibsted?
Komplett eller Salmar?
Yara eller Norwegian?
Orkla eller Borregaard?
MOWI eller Storebrand?
Aker eller DNB?

Statistikk og data er hentet fra Euronext.

Forbehold

AksjeNorge har ingen aksje-analyseavdeling og mener således ikke noe om en aksje eller et marked er mer eller mindre fordelaktig å investere i. Investeringer i aksjer og verdipapirer medfører risiko for tap av deler eller hele investerte beløp. Det er viktig å sette seg inn i hvilken risiko du tar før du investerer. Og du må selv sette deg inn i de regler som gjelder for deg. AksjeNorge gir ikke personlige råd om hverken skatt og investeringer. Feil kan forekomme i artiklene og grafene våre, siden mye er manuelt tilpasnings-arbeide. Det vi skriver på våre nettsider eller deler i webinarer og seminarer er generelle betraktninger. Vi håper allikevel at våre artikler, innlegg, videoer og webinarer er til nytte. Vær kildekritisk, lytt til eksperter fra finansnæringen, bruk banken din og sett deg godt inn i relevant informasjon før du gjør investeringer. Investeringsbeslutninger gjort på bakgrunn av innholdet gjøres for egen risiko.