Påskekonkurranse

Vi anbefaler de fleste investorer til å tenke langsiktig, men det er allikevel gøy å forsøke å ha en mening om hva som skjer de neste ukene. Hvor god er du til å forutse børsens utvikling?

Hva er sluttkursen på Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) når børsen stenger 12. april? Frist for å gjette er søndag 31. mars 23:59. Registrer deg nedenfor.

Vi trekker ut to vinnere, også ved få svar. Den ene vinneren har tippet nærmest sluttkurs, den andre vinneren er en tilfeldig trekning, så her har alle lik sjanse for å vinne. De to vinnerne får velge mellom en av følgende bøker om aksjer eller sparing:

  • Aksjeskolen av Roger Berntsen og Alex Rosèn
  • Aksjeskolen av Finn Øystein Bergh
  • Lommeboka av Lene Drange og Tore Løchstøer Hauge (ny i 2024)- passer unge under 8-14 år
  • Ungdomsboka av Beate Engelschiøn og Jenny Lund (ny i 2023) – passer litt eldre tenåringer

Premiene er valgt ut på bakgrunn av at vi tenker de er relevante for aksje-sparing og -investering. Vi har ingen bindinger til forfatterne.

Siste frist for å sende inn ditt svar er søndag 31. mars klokken 23:59. Vinnere kontaktes uken etter at fasiten er kjent. Får vi ikke svar innen to dager, kontaktes nestemann på listen. Fyll ut skjema nedenfor for å delta i konkurransen. Svar sendt i kommentarfelt i sosiale medier er ikke med i trekningen. Sender du inn flere forslag, er siste innsendte svar som gjelder.

Bokpremien sendes per post til adresse på fastlands-Norge. Premier sendes ikke utenlands.

Det er dessverre for sent å registrere seg for konkurransen. Fristen er Søndag 31. mars 2024 kl 23:59.